ביטול משתמש

במידה וברצונך לבטל משתמש, יש ללחוץ על גלגל השיניים בצד שמאל למעלה. כעת יוצגו כלל המשתמשים בתוכנה.

כעת היכנס לכרטיס המשתמש שאותו תרצה לבטל, ולאחר מכן לחץ על שלוש הנקודות מצד שמאל למעלה - בטל משתמש.

לחיצה על בטל משתמש בתוך כרטיס המשתמש הרצוי

שימו לב- משתמשים לא נמחקים לגמרי מהמערכת. ביטול משתמש הופך את סטטוס המשתמש ל"לא פעיל" ולא יהיה ניתן להיכנס ממנו יותר. היסטוריית הפעולות שלהם והמידע שמקושר אליהם יישאר במערכת (לדוגמא: רשומות שנוצרו על ידו, משימות שעליו לבצע, פגישות שנקבעו מולו...)

ניתן בהמשך להחזיר את המשתמש לפעילות במידת הצורך.

 

במידה ובוטל משתמש , וברצונכם.ן להשתמש באותו דואר אלקטרוני לרישום משתמש חדש, יש לשנות (על ידי עריכה) בפרטי המשתמש הלא פעיל את שדה "דואר אלקטרוני (כניסה)" לכתובת אחרת. רק לאחר שיתבצע שינוי זה נוכל להשתמש באותו מייל במשתמש חדש.

 

*תשלום על משתמש שבוטל באמצע מחזור חיוב הינו תשלום מלא (לא יינתן החזר יחסי). במחזור החיוב הבא לא יתבצע חיוב בעבור המשתמש המבוטל.