ביטול משתמש

במידה וברצונך לבטל משתמש, יש ללחוץ על גלגל השיניים בצד שמאל למעלה. כעת יוצגו כלל המשתמשים בתוכנה.

כעת לחץ על המשתמש שאותו תרצה לבטל ולאחר מכן בתפריט מצד שמאל על "בטל משתמש".

לחיצה על בטל משתמש בתוך כרטיס המשתמש הרצוי

*שימו לב*

1. ביטול משתמש הופך את סטטוס המשתמש ללא פעיל. ביטול משתמש לא מוחק אותו מהמערכת.

2. לאחר שמבטלים משתמש אין אפשרות להחזיר אותו לסטטוס פעיל.

3. במידה ובוטל משתמש , וברצונך להשתמש באותו דואר אלקטרוני לרישום משתמש חדש עלייך לשנות (בעזרת עריכה) בפרטי המשתמש הלא פעיל את הדואר אלקטרוני כניסה לכתובת אחרת.

שינוי דואל הכניסה של המשתמש

רק ברגע שנבצע שינוי זה נוכל להשתמש באותו מייל במשתמש חדש.

3. לא ניתן למחוק את המשתמש מרשימת המשתמשים, גם שהוא עבר לסטטוס לא פעיל.

4.המידע שמקושר לאותו משתמש נשמר במערכת .

( לדוגמא: רשומות שנוצרו על ידו, משימות שעליו לבצע,פגישות שנקבעו מולו) .

5. התשלום נקבע לפי השימוש במערכת , ולכן מרגע ביטול המשתמש נעצר התשלום עבורו באופן יחסי לימיי השימוש שלו בתוכנה.