כיצד לשתף עדכונים?

כיצד לשתף נתונים?

קרה לכם שרציתם לעדכן מספר משתמשים במידע לגבי לקוח או מתעניין?

מה שעליכם לעשות טרם שיתוף העדכון, הוא לבחור עוקבים לרשומה וכך הם יוכלו לראות את העדכון.

ניתן לשתף עדכונים לגבי כל רשומה במערכת.

 

על מנת לשתף משתמש מערכת בעדכון, יש לגשת ללוח העדכונים שבתוך הסטרים, ולעמוד עם העכבר על השורה בה מופיעה

הכותרת "עוקבים:". לפניכם יופיע כפתור פלוס סגול >> לחצו עליו על מנת להוסיף עוקבים לרשומה.

 

לחיצה על הפלוס תציג רשימת משתמשים לבחירה, כאשר ברשימה יופיעו חמישה משתמשים ראשונים. במידה והמשתמש

שברצונכם לבחור לא מופיע, הקלידו ידנית את שמו.

ניתן לחזור על הפעולה על מנת להוסיף עוקבים נוספים.

לחיצה להוספת עוקבים לעדכון
 

בחירת עוקבים לעדכון


במידה ואתם מעוניינים להסיר משתמש מרשימת העוקבים ובכך לבטל את ההתראות שלו, עמדו עם העכבר על שמו ולחצו על ה-X.

הסרת עוקבים מעדכון